Viser 1 til 10 av 25 omtaler

En vakker fortelling om smerte, kjærlighet, tålmodighet og blomster.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

så var så herlig Jeg så blomstene bokstavelig talt og gledet meg mens jeg leste

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg hadde store problemer med å vite hvordan jeg skulle klassifisere boken. Det er en roman om fæle oppvekster og hvordan problemene blir med deg som voksen. Det er også en såkalt "dameroman". Miksen gjør det vanskelig å helt si hva som er hva. Forfatteren faller ikke for grepet med å la alt ende godt når hun treffer mannen i sitt liv - tvert imot - boken er realistisk og ikke noe "happy ending", men formen! Formen og språket er dameromanen sitt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vanessa Diffenbaughs roman er en rørende og medrivende historie om kjærlighet, håp, frykt, blomster og ufravikelig vilje. Den er en nydelig bok om en skadd ung jente som prøver å finne sin plass i verden, og et forhold til andre mennesker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjempesøt bok om ei vakker,men til tider vanskelig jente ved navn Victoria! Hennes barndom har vært og er tung,og hun har nok flere svik og vonde minner i bagasjen allerede som tenåring enn de fleste av oss har gjennom hele livet.

Selv om jeg fort kom inn i handlingen, og følte sterk medlidenhet og empati for lille Victoria - fant jeg endel situasjoner underveis mektig irriterende. I noen tilfeller følte jeg boka mistet litt grepet over handlingen og ble litt vel tullete/dramatisk.

Allikevel er dette absolutt en bok jeg vil anbefale videre! Mye fordi den tar opp et veldig viktig tema - den viser et godt eksempel på hva en vond oppvekst uten nok trygghet,omsorg og pleie kan gjøre med et menneske..

I tillegg- Etter å ha lest ferdig boka satt jeg igjen med en stor takknemlighet og kjærlighet til min egen mor- for at jeg har vært så heldig og hatt henne der hele min oppvekst. Som alltid stiller opp og er der når det trengs. En viktig tankevekker om at det dessverre ikke er alle som er like heldige... :/

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Blomstenes hemmelige språk handler om fosterbarnet Victoria. Hun har tilbrakt hele livet sitt i forskjellige fosterfamilier, og har aldri latt noen komme innpå hun. Viktoria bor i egen skapt hemmelig hage i avsidesliggende park, som 18 åring. Victoria kommer i møte med en blomsterhandler, som er imponert over Viktorias spesielle vernet til å kommunisere med blomster. Viktoria møte også en mystisk mann som har en forbindelse med hennes fortid.

Jeg syntes Blomstenes hemmelige språk er en veldig vakker skrevet roman, og en bok jeg kommer til å bære lenge med meg. Jeg var konstant interessert og det var vanskelig å legge boken i fra seg, når jeg først var i gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nydelig...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en rå bok. Følelsene ligger som svarte, blødende sår rett bak ordene fra første side. Dette er ikke en bok du sitter med ved bassengkanten på sydenferie. Denne leses alene i sofakroken under et pledd med tente stearinlys på bordet og med en bunke lommetørklær i fanget. edgeofaword: blomstenes hemmelige språk

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Treg..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Elsket den. Slukt på 3 dager.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig TPiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl