Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Jeg likte denne ideen og måten Musso skriver rundt den. I begynnelsen var jeg i villrede om hvordan de to historiene skulle kunne møtes. Men det problemet løser Musso på mesterlig vis. Historien snirkler seg frem, i to forskjellige land, til det viser seg at der finnes en løsning som ingen av dem trodde kunne være mulig. Mer enn det skal jeg ikke røpe for ikke å ta spenningen fra deg når du leser boken. For det burde du absolutt gjøre! Anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forsåvidt spennende, men uten de store språkopplevelsene. Handlingen ble også svært overfladisk i forhold til historiens oppbygging og omfang. Boka har et novelle-preg, skuffende nok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boken blir bedre og bedre, og er verdt å lese :-) Det er irriterende mange skrivefeil, spesielt i starten, det ødelegger. Men det er et artig tema, boka blir veldig spennende etterhvert er og vanskelig å legge fra seg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En lettlest bok om livets tilfeldigheter. Har alt - spenning, humor og kjærlighet. Sitter dog igjen med en liten bismak - er tifeldighetene trukket for langt?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Eli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaHarald KFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorJulie StensethVannflaskeSiri HelsethTom-Erik FallaAntheia