Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Syns d va spennanes og velskrevet norsk krim med lettlest språk :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det dukker opp to lik av et vel ansett ektepar i Hamar. Anita Hegg, samboeren til Jonfinn Valmann, blir satt på saken. Parallelt med dette etterforsker Valmann et likfunn i nabokommunen.

Etter hvert får Hegg vite at samboeren i sine yngre dager pleiet kontakt med det drepte ekteparets sønn, og hun frustreres over at han til stadighet blander seg inn i hennes etterforskning. Skjuler Valmann noen hemmeligheter fra fortiden? Og hvor befinner ekteparets sønn og datter seg?

Mange oppfatninger må revurderes underveis i etterforskningen, også bildet av det tilsynelatende vellykkede ekteparet.

Faldbakken har levert nok en glitrende krim! Jeg er fra før av en ihuga Faldbakken-fan, og det er personbeskrivelsene og de svært troverdige dialogene mellom personene i boka som fenger, i tillegg til oppbyggingen av spenning. Jeg opplevde også at Helge Winther-Larsens opplesning fungerte svært godt! Mang en gang ble jeg sittende og humre når han ga de ulike personene i boka ulike stemmer og dialekter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl