Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Den berømte malaren Amadeu Lax er død, og huset hans byggast om og skal gjerast om til museum. Barnebarnet til Lax, Violeta, er kunsthistorikar, og har reist til Barcelona frå Australia for å kome med råd i forbindelse med ombygginga og eit kunstverk som er malt direkte på veggen i huset. Historier både frå notid og fortid vert fortalde om kvarandre i romanen, og etter kvart vert familiens løyndommar avdekka, nokre av dei svært grufulle. Romanen er spennande og lettlesen. Kan anbefalast!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jag har bara somnat till boken flera gånger eftersom den var så tråkig att höra på, så idag gav jag den en chans i vaket tillstånd. Lika tråkig var den så jag kom som aldrig in i den. Kanske blir den bättre om den läses i pappersformat men som ljudbok var den inte så intressant. Det fanns dock en del meningar som skulle ha kunnat bli fina och tänkvärda citat om jag iddes att leta.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ga meg på s.69... Passa ikke meg nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R