Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Boka har to stemmer, to brødre som begge er hardcore ute i gata. I bokas første del er det storebroren som forteller sin historie og den går delvis på rim, noe som ble slitsomt og rart å lese synes jeg. Andre del er lillebrorens historie, antagelig er jeg så langt fra målgruppa her at jeg synes det ble uinteressant og barnslig. Om den vil fenge ungdomsskolens gutter? Ikke godt å si, hadde vært interessant å høre noen erfaringer på det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes boka Respekt var en ganske bra bok fordi boka handler om et veldig viktig tema og forfatter viser ganske hardt hvordan tema er.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SStig TritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica Carlsen