Viser 1 til 10 av 12 omtaler

En sterk fortelling om en kvinne som prøver å leve sitt eget liv i en kultur hvor en kvinnes liv nærmest er forutbestemt av religion og slekt. Forfatteren skriver svært troverdig, og man får oppriktig følelsen av at det er hovedpersonen selv som forteller. En veldig god bok som også setter gode ord på hvordan politiske oppfatninger hurtig kan skape ensidighet hos tilhengerne og polariteter i samfunnet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Selve handlingen i boken er grei, men boken avsluttes brått, som om forfatteren er lei hele handlingen og vil begynne på neste bok. Man sitter igjen med et utall løse tråder, ikke på en måte som fører ril refleksjon, men til irritasjon.. Får følelsen av at jeg har brukt tiden min på denne boken til ingen nytte..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig bra bok

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ungjenta Masoumeh vokser opp i den religiøse byen Qoum i Iran, men på 60-tallet flytter familien til den moderne hovedstaden Teheran. Brødrene til Masoumeh er pøbler av rang, og den eneste i familien som støtter Masoumeh er faren. I Parvaneh får Masoumeh en venninne for livet, men Masoumehs familie liker henne bare aller nådigst. Så forelsker Masoumeh seg i apotekerens assistent, noe som får uante konsekvenser.

En opplysende og meget interessant historie. Vi følger Masoumeh og familien gjennom fem tiår med alle forandringer som landet gjennomgår. Bør leses!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sterk historie om en sterk kvinne, forbudt kjærlighet og tradisjoner

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes det gikk veldig tregt i starten av denne boken. Det skjedde veldig lite, og det ble fortalt på en veldig treg og kjedelig måte. Men etter hvert ble boken bedre, og gøyere. Jeg angrer ikke på at jeg leste den, men det tok en stund før jeg faktisk hadde lyst til å fortsette å lese videre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For en fantastisk bok! Denne må bare leses. Den er tettskrevet og kanskje litt tung å komme i gang med og i starten tenkte jeg at den ikke er så velskrevet. Men etter hvert skjønner jeg at det er skrevet i en annen forteller stil og setter pris på språket og formuleringene. Jeg føler jeg har levd med hovedpersonen i tykt og tynt og har kost meg i mange dager med denne fantastiske fortellingen, samtidig som jeg har lært mye om Iran og konfliktene der de siste ti årene!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Utrolig velskrevet og fargerik bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Like broken veldig godt til å begynne med, men det ble etterhvert irriterende belærende. Den er likevel verdt å lese, da den (håper jeg) gir et godt bilde av iransk kultur.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

SolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-Lise