Viser 1 til 7 av 7 omtaler

Hovedpersonen lever et rolig liv sammen med ektemannen. Hun sliter med overspising og overvekt, noe som er et stort tema i boka. Dagen før de skal feire 25års bryllupsdag forsvinner ektemannen sporløst. Hun må ut på en reise for å finne ham og for å få svar på hvorfor han brått forlot henne. Hun møter nye mennesker, gamle kjente og får mange nye erfaringer på ferden. Jeg gir boka en svak firer fordi jeg synes det til tider gikk litt sakte og fordi jeg synes slutten var skuffende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Man får litt den samme følelsen som når man har sett Muriels Bryllup når man har lest denne boka-på den måten at ingen er egentlig en taper. Det eneste som betyr noe er hvordan du ser deg selv.

Det forbindes med skam å være så stor som hovedpersonen er i denne boka-men et menneske er så mye mer enn kroppen sin.Det er så mye mer som ligger bak.

Dette er en roman om å komme seg ut av rutinene, selv når du har gitt opp alt håp om at ting skal endre seg, tørre å si opp jobben og be sjefen om å dra til helvete og dra til utlandet uten noe å klamre seg til utenom å besøke en sur svigermor, oppdage nye venner og gjøre ting
du aldri hadde tenkt på at du kunne gjøre.

Det handler om å tørre å akseptere seg selv og gi slipp på fortiden og kanskje se at du faktisk kan ha en god fremtid, selv om alt det du kjente til er borte.

Den eneste grunnen til at den ikke får terningkast fem er at jeg føler litt at jeg har lest historien før. Men den har gode,realistiske karakterer og er absolutt verdt tiden om du ønsker deg en
lettlest bok i påsken eller sommervarmen.:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lori Lansens er nok mest kjent for "Reisen hjem", den har jeg ikke lest, men etter å nå ha lest "Livet tilbake" kommer jeg helt sikkert til å lese den også.

Boka handler om Mary, som kvelden før sølvbryllupet sitt sitter og venter på at mannen skal komme hjem fra jobb. Kvelden blir til natt, og Mary får god tid til å tenke over hvordan de siste 25 årene sammen med mannen Jimmy har vært.

Jimmy dukker aldri opp, og hun bestemmer seg for å lete etter han, hun drar fra Canada til California hvor svigermoren bor, og Jimmy har nylig vært der, men dratt videre...

I begynnelsen var jeg litt redd for at Mary skulle vise seg å være både tafatt og feig i sin leting etter mannen, men der tok jeg feil. Hun tar den ene utfordringen etter den andre på mer eller mindre strak arm, og hun får også et par gode venner i California.

Jeg følte jeg ble godt kjent med Mary, og jeg likte skrivestilen til Lansens, som er både lettlest og med et akkurat passe driv i framdriften som passet til denne historien.

Slutten ble jeg litt skuffet over - jeg kunne godt tenkt meg å vite enda mer om hva som skjedde videre med Mary, men samtidig var utviklingen fram mot slutten veldig positiv for Mary's liv.

Jeg gir boka terningkast 4

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt tynn handling og lite som drev handlingen frem, helt grei underholdning.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg likte boken godt, den var fint skrevet, jeg følte jeg kom innpå hovedpersonene og jeg var stadig spent på hva som ville skje videre. Litt trekk for åpen slutt, det er jeg ikke så glad i.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Var bare nysgjerrig på denne forfatteren som tydelig selger som hakka m..... Skjønner nå litt mer for å si det sånn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtBertyHarald KSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveTanteMamieLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeJulie StensethRufsetufsaCarine OlsrødMarianneNInger-LiseNorahTine SundalVariosaSverreKristin71Tone SundlandWenche VargasMorten JensenMarit HåverstadChristoffer SmedaasCamilla