Viser 1 til 8 av 8 omtaler

Sorry, men dette syns jeg var skrale greier. Skjønner ikke helt at flere her syns den var god og spennende og har gitt høye terningkast, iallfall 3 femmere, ser jeg her. To stykker har den til og med som favoritt ...
Jeg sovna fra den mange ganger underveis, og sukka også oppgitt mange ganger. Mulig at en av årsakene var at jeg befinner meg i et tropisk klima (da blir man trøtt og sliten av sola og varmen). Men språket er heller ikke bra, etter min mening. Rotete, platt, urealistisk, kjedelig, overfladisk, - og jeg syns ikke jeg ble noe særlig kjent med noen av personene. - Og på slutten skjer det selvsagt dramatiske ting som forteller deg at du må lese den neste boka for å følge med videre ...
Men jeg fullførte denne, altså, selv om det ble litt skumlesing innimellom.
En annen årsak til at boka ikke fenget er vel også at jeg leste de to første bøkene i Byens spor før denne. De fikk seksere begge to av meg.
Da ble selvsagt dette en gedigen nedtur.
Denne kan jeg kanskje til nød strekke meg til en treer. Vil altså ikke akkurat anbefale denne boka, hvis ikke du gjerne vil ha noe å sovne fra, da ...
Jeg har bok nr.2 også, men er i øyeblikket veldig usikker på om jeg gidder å gå løs på den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den du ikke ser, av Jonas Moström.
Denne boken har jeg nå lyttet til på Storytel. Og det er helt umulig å si om det var en god bok, fordi han som leste var så dårlig.. Vet ikke om noen har opplevd det ? Men jeg ville jo gjerne høre slutten så den var jo fengende..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Utrolig spennende bok med god driv og vanskelig å legge fra seg. Det er ikke noe overdrevet i boka som action helter som kaster seg foran biler for å redde et barn, men har en handling som er reell og gjør det lett å leve seg inn i. Denne burde du absolutt lese hvis du ser etter en spennende og lettlest bok. Jeg fikk ikke tak i bok nummer to samme dag som jeg ble ferdig med den, ellers hadde jeg vært i gang med den :) Det er 1. bok i en serie hvor man må lese dem i rekkefølge.

KOS DEG!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg leste neste bok før og det var dumt -for dermed kunne jeg sammenligne og den neste boka var bedre

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest flere litt annerledes krim/spennigsromaner i det siste så denne var litt treg og traurig til å begynne med, men jeg tenkte jeg måtte holde ut litt til. Plutselig klarte jeg ikke å legge den fra meg gitt! Gleder meg til neste bok i serien!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hadde store forventninger til denne, men den skuffet en smule. Syns språket var litt platt, men storyen fenget nok til at jeg leste ut boken. Usikker på om jeg kommer til å lese mer av denne forfatteren, men mulig jeg gir han en sjangse til.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En bok som fikk meg til å lukke vinduet og titte meg over skulderen. Spenning til siste side!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det starter med en spennende prolog og interessen blir automatisk fanget. Så rulles historien opp, i nåtid og fortid. I korte kapitler hører vi morderen, men jeg savnet mer. Handlingen er god, men kunne ha vært strammere. Blir godt kjent med hovedpersonen og hennes familieforhold. Synes boken er jevnt over grei og lettlest. Mot slutten tar det seg opp med noen vendinger som både er forventet og ikke forventet. Jeg leser gjerne oppfølgeren!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Morten MüllerTanteMamieKirsten LundHanne Kvernmo RyeLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy EnglundTom-Erik FallaÅsmund ÅdnøyBeathe SolbergJulie StensethPiippokattaElisabeth SveeIreneleserAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNinaHarald KLinda NyrudStein KippersundBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTurid KjendlieTheaEllen E. MartolBård StøreRolf IngemundsenFindusSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtSolDolly DuckTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars Mæhlum