Viser 1 til 10 av 13 omtaler

Holder oppe spenningen hele veien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boken er spennende og på et vis sår. Den beskriver Camille og hennes forhold til sin mor på en svært god måte, og progresjonen i hvor mye vi får vite er særdeles god. Dette var min andre bok av Gillian Flynn. På hylla hjemme står bok 3; Flink pike og jeg gleder meg til å lese den.
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Snacka om dysfunktionell familj...och det går kalla kårar efter ryggen på mig när jag tänker igenom den här rysliga och fenomenalt spännande boken!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gillian Flynn bygger opp og holder på spenningen fra første til siste side. Jeg likte bade "Gone girl" og "Dark places" veldig godt, og denne var kanskje hakket mer langdryg men med en noe uventet slutt. Likte du de to første bøkene til Flynn, kommer du helt sikkert til å like å lese denne også!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Måren forfatteren skildrer personene, omgivelsene og dialogene menneskene seg imellom er med på å skape en spesiell stemning gjennom boken. Man ser lett for seg hvordan miljøet og menneskene i boken er. Det virker nesten som om tiden har stått stille i byen boken utspiller seg i. Alle kjenner til hverandre og deres hemligheter. Mange løgner og rykter.
Stemningen i boken er mørk og dyster. Bak falske fasader skjuler det seg rus og mishandling.
En uventet og spennende slutt, ikke som forventet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes denne var ujevn. Treg i starten og alt for kjapp mot slutten. Men veldig god når den var god. Ikke spesielt godt lest lydbok, tørt og stakkato og mange uttalefeil.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her var det mange overraskelsar. Litt outrert persongalleri, men eg måtte flira litt av satiriske skildringar av sørstatsmiddelklasse. Eg-person slit med store problem. Og ein overraskande, men nitrist slutt. Godt det var fiksjon. Les denne hvis du er lei av politikrim!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

En spennende og andeledes krimbok. Flynn bruker språket kreativt og plottet er også orginalt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Triggeradvarsel for noen ting i denne boka.

Eerie er det eneste jeg klarer å si om denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skremmende bra, les hele omtalen min her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  Skage