Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Denne boken var overraskende bra. Det er en psykologisk thriller som kommer til å etterlate spor i sinnet ditt. Det er litt kaotisk og distraherende å hoppe frem og tilbake i tid for å få frem hele historien og hele puslespillet til slutt, men man leser videre, for man vil gjerne vite hva som skjer i "nåtid" aller mest. Anbefales.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En veldig bra og spennende bok. Hovedpersonen sliter sterkt med posttraumatisk stress og tvangshandlinger på grunn av tidligere livshendelser. Uten at jeg har noe særlig kjennskap til det, så syns jeg det tegner et veldig bra bilde av hvor altoppslukende det kan være.
Boka gir oss innblikk både hvordan hverdagen er for henne nå, og hva som er bakgrunnen for dette.
Anbefales!!

Dessverre er det noen skrivefeil her og der i den norske oversettelsen. Veldig irriterende!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R