Viser 1 til 10 av 21 omtaler

Meget spennende i blant, men også kjedelig og litt treg til tider.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den dårligste boka Riley har skrevet av de jeg har lest. Jeg gir allikevel boka en treer for fantasien til forfatteren.Boka innledes og forstyrres med "fra meg til deg" brev fra en av hovedpersonene til leseren. Hvorfor er umulig for meg å svare på, det bare trekker ned. I tillegg er det en lite troverdig grunn til at Grania rømmer tilbake til Irland, og at hun ikke bare sjekker ut de mistankene hun har! Kjære, alle ville tatt den telefonen! En del andre hendelser er også lite troverdig, folk snakker da vel sammen. Nei, denne anbefales ikke videre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Alt ligger til rette for en god bok: et rikt og godt beskrevet persongalleri hvor man føler at man kjenner hver enkelt person, vakre omgivelser, og kjærlighet. Litt historie, litt nåtid. Men for meg blir boka litt for full av klisjeer, svake unnskyldninger og forutsigbarhet, bortsett fra et par overraskende vendinger underveis. En sterk 3'er på terningen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Klicheer ja visst, men jag sträckläste den likaväl...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En god bok. Ganske lettlest, men samtidig litt tung, fordi det er veldig komplisert med alle familiebåndene, og det var ikke alltid like enkelt å holde styr på alt. Men det var en veldig god bok, og den lokket frem mange følelser hos meg. Alt i alt en VELDIG god bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka var kjempefin og rørende! Uansett om den var litt forutsigbar, så syns jeg den var såpass spennende fra begynnelse til slutt at det gjorde ingenting. Mange hendelser og fin utvikling i boka. God underholdning som aldri blir kjedelig, etter min mening.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forfatteren har godt språk og det er hele tiden hendelser som driver boken fremover. Koste meg med boka !

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Av og til leter jeg bevisst etter lettfordøyelig litteratur, underholdning; en god historie som bare er god å følge, uten å måtte tenke en eneste tanke underveis. "Jenta på klippen" oppfyller disse ønskene. Men - jeg kjenner at jeg allikevel ikke er særlig villig til å inngå SÅ store kompromisser når det gjelder kvaliteten ellers, som jeg må med denne romanen. Når det gjelder språket stiller den på linje med dårlig kiosklitteratur, bl.a. ved en utstrakt bruk av klisjeer, og romanen blir altfor forutsigbar. Det er mulig å ane den gode historien inni der et sted, men den er så overkrydret med romantiske effekter at den langt på vei drukner. Det er synd at forfatteren ikke evner å fortelle historien på en bedre måte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Leseberta_23BertysiljehusmorStig TBjørn SturødMonica CarlsenInger-LiseGrete AmundsenKjell F TislevollTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MTor Arne DahlHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit R