Viser 1 til 10 av 12 omtaler

Jeg har lest alle bøkene til Chris Tvedt kronologisk og derfor ble jeg overrasket da det viste seg at denne boken har en helt ny hovedperson. Ikke det, for alle fans av Mikael Brænne; han dukker opp i denne boken og. Nå er det politimannen Edvard Matre som er i fokus, både personlig og på jobb. Dette fungerer fint, jeg synes at Chris Tvedt har fått det mye bedre til i denne boken enn i de foregående. Jeg liker bøkene om Mikael Brænne også, men denne var virkelig god.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Krim etter min smak! Hvorfor har jeg ikke lest noe av Chris Tvedt før?!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne var slett ikke dum! Litt mye etterforskers privatliv mot slutten der, kanskje, men pytt sann. Og forfatteren forstår Brannsupportere!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Edvard Matre 1

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For det første er mesteparten av handligen lagt til Bergen , min barndoms by og jeg følger karakterene på turer gjennom kjente strøk-- veldig hyggelig og et digert pluss for meg Dernest er boken spennende og uforutsatte ting skjer. Flere plott veves inn i hverandre og ikke minst---løses elegant og til sist den ender slik at jeg bare MÅ HA neste bok også for her er det duket for nye gåter.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

En foreløpig rapport, etter å ha lest meg gjennom halve boka.
Rivende spennende! Gleder meg til resten.
Og resten gikk fort unna.
Denne boka var det vanskelig å legge unna. Rett og slett en veldig bra krim, troverdig og stappet med spenning. En klar femmer.
Er i gang med etterfølgeren, som virker akkurat like bra.
Tror jeg har fått meg en ny favoritt innen sjangeren!

Godt sagt! (3) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nytt navn for min del. En bok med mange lag og et uventet plott. Gleder meg til å lese den neste i serien! :)
Havner på en svak 5er.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Langt bedre og mer interessant enn Staalesen for tida.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine Sundal