Viser 1 til 7 av 7 omtaler

Siri driver to restauranter. Mannen Jon er forfatter og skriver på siste bind i trilogien sin. Problemet hans er at han har skrivesperre, og utsetter stadig utgivelsen. Dette irriterer vettet av Siri, og det sliter på ekteskapet. I tillegg er Siri overbevist om at Jon er utro. På toppen av problemene troner Siris mor og eldstedatteren Alma. Hverken Jon eller Siri forstår seg på Alma. Det gjør derimot Jenny, Siris mor. Da Siri planlegger morens 75 års dag topper det hele seg med at en ung jente forsvinner.

Dette er etter min mening Linn Ullmanns beste bok!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ullmann er mesterlig når det gjelder å beskrive det vanskelige. Subtilt men samtidig tydelig. Nydelig språk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den som mangler ord, er fattig!

6ordsanmeldelser av bøker, intet mer intet mindre....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

God bok. En av de beste jeg har lest på lenge. Språket er rikt og flytende, personskildringene interessante fordi forfatteren får fram det sammensatte mennesket ved blant annet å skifte synsvinkel. Vi "kommer inn i " flere av de sentrale personene i boka og opplever det som skjer (og ikke skjer) gjennom flere persoener Personene ble så levende for meg pluss at de hadde troverdighet - de var ikke endimensjonale.

Godt sagt! (7) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

alpakkaGunn DuaasEllen E. MartolKirsten LundPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.