Viser 1 til 10 av 17 omtaler

En sterk, fin og fengslende historie!
Glad jeg har hele trilogien liggende. Tror jeg begynner på neste bok temmelig raskt!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne boka har ligget på vent en stund - mest fordi jeg forventet så mye fra den. Ut fra alle meningene jeg har hørt om den var jeg sikker på at jeg kom til å elske den eller hate den. De første kapitlene lå det an til å bli det første alternativet. Midtveis holdt jeg på å legge boka fra meg - og etter å ha lest slutten er jeg et sted midt i mellom. Nesten likegyldig. Jeg vet ikke hva som er verst. Boka består av to parallelle historier. Utfordringen med en slik oppbygninger at jeg så godt som alltid ender opp med å foretrekke den ene av historiene og mislike å bli avbrutt av den andre. Denne boken var ikke noe unntak, men et sted midtveis endret jeg mening om hvilken av historiene jeg foretrakk. Boken er ingen klisje, men heller ingen stor leseropplevelse. Historien(e) er på sett og vis overraskende til tider, og jeg er ikke av dem som mener en hver bok bør være troverdig. Likevel synes jeg denne historien mangler substans. Den treffer meg bare nesten - nesten, også leser jeg videre i håp om at jeg skal finne den store leseropplevelsen på den neste siden, eller den som kommer etterpå. Jeg klarer ikke helt tro på personene, noe som for meg er mye viktigere enn å tro på historien. Ser at mange sammenligner denne boka med Drageløperen, men det kan jeg absolutt ikke forstå. Jeg vet det finnes flere oppfølgere, men jeg kjenner ikke noe akutt behov for å lese dem.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Forfatteren skriver bra, men boken fenget meg dessverre ikke. Jeg må like personene jeg leser om og det gjorde jeg ikke i denne romanen. Dessuten liker jeg å vite hvilket geografisk område hovedpersonen befinner seg i.Her var det til tider veldig diffust.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fantastisk fin og tankevekkende bok. Godt språk. God tematikk, og en vakker slutt

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Anbefales

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne boka gav meg ingenting. Ja, den var lettlest og det er en ok historie, men det er også det.

Språket er noen ganger for svulstig og enkelte ganger klarte jeg ikke å tenke på annet enn at jeg leste en adjektivhistorie. Jeg gjettet meg dessverre til alt viktig som ville skje lenge i forveien. Det er ikke noe spesielt fint eller spennende med språket eller beskrivelsene, og jeg får null følelse for eller med karakterene. Dette kunne vært billig kiosklitteratur.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En utrolig vakker historie , som jeg vil ha med meg ...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg likte denne boken veldig godt ! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En bok som har en gripende og spennende historie. Denne boken har det meste, dramatikk, søthet, romantikk, spenning og overraskelser. Når man trur man forstår og vet så har det så vidt starta med overraskelser. Anbefales!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En vakker historie

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.