Viser 1 til 8 av 8 omtaler

Det er litt merkelig at jeg ikke tidligere har funnet fram til disse bøkene om Lisbeth Salander. Jeg så jo filmen. Ikke før nå, da jeg leste at hennes navn dukket opp i en ny bok, av en annen forfatter siden Stieg Larsson ikke lenger er i stand til å skrive. Han døde jo før den første boka ble utgitt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Frykta å bli skuffa fordi eg ofte blir det over bøker som "alle andre" elsker, men denne gang ei. Blei fenga heilt frå starten av og sleit enormt med å legge bort boka. Les denne om du vil ha spenning, underholdning, herlige karakterar og eit originalt plott! Svensk krim av ytterste kvalitet. Nei, styrk "svensk" - dette er i det heile tatt krim av høgste kvalitet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lisbeth Salander ruuuler!!!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Knakende god krim! Stieg Larsson skriver godt! Derfor får han en femmer på terningen av meg ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Meget spennende bok. Boka var lang, men den var spennende fra første øyeblikk. Boken er også mer enn bare krim-underholdende, da den tar også opp viktige samfunnssaker.

Godt sagt! (3) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har unngått bøkene, lydbøkene og filmene med vilje, men så fikk vi i oppgave å lese bok nr 2 i serien til skolen begynner igjen, og da synes jeg at jeg måtte lese denne først. Men det tok ca 120 sider før jeg ble interessert i det hele tatt og ca 400 før jeg faktisk hadde lyst til å lese videre. Forferdelig treg og kjedelig. Det er altfor vannet ut, og jeg synes du får vite altfor mye som ikke betyr noe. Jeg er heller ikke spesielt glad i krim. Vet i hvertfall at denne serien ikke er noe for meg. Hadde det ikke vært pga skolen, hadde jeg aldri åpnet den en gang.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spenning, i høyeste grad. Bør leses på svensk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudalpakkaHilde Merete GjessingConniePilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg RistvedtEllen E. MartolLena Risvik PaulsensiljehusmorFindusChristoffer SmedaasAnn ChristinNina M. Haugan FinnsonBeathe SolbergJan Arne NygaardVannflaskeMarit HåverstadKirsten LundMonica CarlsenArne SjønnesenMartinReidun Svensli