Viser 1 til 10 av 12 omtaler

Dette er en gratisbok jeg fikk tilsendt og den overrasket positivt. Spennende handling og overraskende slutt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende politiroman. 333 sider virker mye, men Granhus holder leseren fanget tvers igjennom boka. Det nord-norske miljøet og karakterene der er spesielt godt og troverdig tegnet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bra skrevet. Men altfor usannsynlig og for mange tilfeldige hendelser som har noe med hverandre å gjøre. Og når skal krimforfattere lære at INGEN politifolk går alene til en de tror er er morder. Man vil ALLTID melde fra til andre og sørge for å ha noen med seg. Det er dessverre ødeleggende for handlingen her. Kunne vært løst elegant med en noe mer sannsynlig slutt.
Han skriver bra, men detaljene gjør at det kun blir en 4-er fra meg

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har fått en ny favorittkrimforfatter!!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En flott bok fra forfatteren, mitt første møte med ham. Jeg likte språket, at handlingen foregikk i Nordland og den drivende spenningen med overraskelser til siste slutt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Traff ikke helt for min del denne. Synes det ble litt for rotete, og det fungerte ikke helt med to forskjellige etterforskningsmiljøer hvor vi også fulgte privatlivet til etterforskere på begge steder.
Forsåvidt ganske godt skrevet, men skjønner ikke at denne har oppnådd seksere.

Godt sagt! (4) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Overraskende, godt skrevet, rått og ondskapsfullt

6ordsanmeldelser av bøker, intet mer intet mindre

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har spart på denne fordi jeg tenkte den ville passe som påskelektyre, og det gjorde den. Vi møter politifolk i Bodø og bygda Bergland, der de jobber med hver sin sak. I vannkanten et sted utenfor Bodø finner noen gutter en mann, kald og forkommen og lenket fast til en stein. Ved en strand i Bergland driver det inn en porselensdukke, og det viser seg at dette er ikke den eneste dukka som har blitt funnet.

I tillegg til fokus på nåtidens etterforskning blir det glimt bakover i tid, tragiske hendelser fra fortida blir avdekket utover i etterforskningen og bidrar til å belyse noe av motivet for ugjerningene som blir beskrevet i boka.

Jeg syntes dette var en riktig god og spennende kriminalroman. Det var ikke for opplagt hvem som sto bak, i hvert fall ikke i den saken som foregikk i Bergland. Siste del av boka klarte jeg ikke å legge fra meg, måtte få med meg slutten før jeg la meg til å sove. Leser gjerne flere bøker fra denne forfatteren. Sterk firer fra meg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelPiippokattaHarald KAlice NordlikriraKirsten LundNorahHanne Kvernmo RyeMarianne MBerit RHeidimgeKikkan HaugenTrude JensenIngeborg GLisbeth Marie UvaagHarald AndersenDolly DuckMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolAud- HelenNinaCarine OlsrødTove Obrestad WøienMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti S