Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Om det å vokse opp som jente og oppdage at verden snakker likestilling, men handler ut fra helt andre prinsipper. Om å være kvinne og streve med hva feminisme er, og hvem har rett på den definisjonen? Varmt, humoristisk og slagkraftig, les den på engelsk hvis du kan! Caitling Moran er dyktig, hun behandler temaet likestilling og feminnisme med humor og no-bullshit-holdning som motiverer til videre diskusjon. "We are the guys"!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Ok, den var til tider morsom, men mest av alt wannabe-morsom på kvinners bekostning. Muligens er grunnen til at jeg misliker denne boken at jeg ikke først og fremst definerer meg som kvinne, men som et menneske. Når Caitlin Moran i tillegg legger føringer for hvordan man skal være om man er en "riktig" kvinne så provoserer det meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

HanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHarald KHeidiMads Leonard HolvikElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupsiljehusmorHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H HoelTonje Sivertsen