Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Ikke min favoritt av Michel. Mulig jeg ikke forstod boka. For meg handlet det om en depressiv og livstrøtt mann på 30 år som forteller om sin uinteresserte livsglede.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En bok om konsekvensene av 68'ernes seksuelle frigjøring og dets logiske konsekvens at markedsliberalismen gjør sitt inntog også på dette feltet. Teamet ser ut til å være en gjenganger i forfatterens forfatterskap.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En kort, men kompleks fortelling som raskt går fra hovedpersonens opplevelse av arbeidslivets og seksuallivets fortredeligheter til krisen på individplan. Det er en sørgelig historie, men Houellebecqs ironi og og frekke betraktninger holder leseren fanget. Parodien av IT-bransjen og dens konsulenter treffer rett på minnebrikken, selv i dag 21 år etter at boka først kom ut. Fortellerens syn på kvinner og hva som er stygt og pent hos folk er derimot langt fra moderne, men kanskje ikke så langt fra virkeligheten som vi kunne ønske oss?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ubehagelig menneskesyn, men i all misantropien er det selvfølgelig et snev av sannhet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienPiippokattaIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SStig TritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinG