Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Yrkesforbryteren Oiva Juntunen eier ti kilo rent gull etter et vellykket kupp. Dette gullet skal han egentlig dele med sine to medsammensvorne, men som den skurken han er, stikker heller Oiva av - til Lappland. Der treffer han på en major med permisjon og alkoholproblemer, og etterhvert får de to karene besøk av ei gammel dame på flukt fra sosialetaten.

En skikkelig røverhistorie!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En herlig finsk røverhistorie! Arto Paasilinna er en forfatter jeg først nylig har gjort meg kjent med, og jeg er helt betatt!

Dette er den beste boka av ham jeg hittil har lest. Historien står ikke til troende, men det er en uvesentlig detalj. Paasilinna skriver godt, og historien er gjennomsyret av en fandenivoldsk humor. Helt herlig!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaase