Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Jeg likte veldig godt historien om Wellwood-familien, og vennene deres. Men den stadige oppramsingen av hva som skjer i samfunnet rundt disse familiene blir til tider veldig kjedelig. Jeg kan likevel anbefale boken. Den er spennende og uventet innimellom alle faktaopplysningene, nok til å være verd det.
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ser at det har vært litt forskjellige meninger. Jeg hørte den på lydbok, på engelsk. Selv om den er litt tung å høre. Har brukt sommerferien på høre de fleste delene, ferdig. Jeg likte kjempe godt språket til forfatteren, beskrivelsene og skildringene, det var så verdt å bruke denne tiden på boka. Denne boka får terningkast fem for godt språk, gode skildringer, men ikke sekser. Sekser ville denne fått om den var mindre tung.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R