Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Du kan kanskje spør hvorfor jeg har lest alle fire bøkene hvis jeg er misfornøyd med at det er for mange navn i tre av dem. Men det er forrykende gode bøker. De er utrolig spennende og fartsfylte og en lurer hele tiden på hvordan ting henger sammen og hva som kommer til å skje. Så om du bare kan klare å glemme litt at du ikke husker hvem som var hvem i alle tilfellene, vil du bli meget underholdt!
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En skuffelse, selv om boka har kvaliteter. Det som ødelegger er et kaos av personer og dulgte hentydninger til hendelser man liksom forutsettes å kjenne til, men slett ikke gjør eller gis mulighet til å få oversikt over. Alt rot, halvveise hentydninger og uoversikteligheten gjorde at jeg datt av lasset fort. Omslaget/ coveret lover mer enn det holder. Et dryss av terningkast seks og unison kritikerros gjør at du starter på boka med skyhøye forventninger, men, nei. Dette holder ikke. Ok, det er mørkt, det er hardt, det er tøft, kynisk, proft, brutalt, ja, nesten too much jævelskap, spør dere meg. Hele den ondskapsfulle suppedasen tipper litt over mot det usannsynlige. Og så er det dette med det kronisk kaotisk uoversiktelig persongalleriet og ref til hendelser som ligger langt utafor bokens handlingsrom. Etter nesten halvkjørt løp ga jeg f og bare skumleste resten. Boka var bra nok til det, men det holdt hardt. Flott atmosfære-beskrivelse, stemningen i boka er bra, men! Hvem som var hvem og hadde gjort ditt & datt var det etter hvert langt på vei bare å g f i. Det fikk holde at jeg fulgte hovedhandlingssporene sånn noenlunde. Min dom? En treer på terningen, muligens en svak firer. That's it. Sorry, Mr. Temple.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter en tung start pga at jeg ikke fant strukturen i persongalleriet, ble dette etter hvert en flott leseopplevelse. Innlegg jeg skrev etter å ha lest romanen i mai 2013

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Uff, dette var langdryge greier. Tror jeg skal ha veldig lang pause fra denne forfatteren. Altfor mange personer å forholde seg til og lite spenning.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

mgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud Husevåg