Viser 1 til 10 av 15 omtaler

Fortellingen grei nok, men blir noe langtekkelig uten så mye som skjer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en psykologisk thriller og det tilsier at det skjer mye spennende, en god del skremmende og at der er mange følelsesmessige problemer. Libby er så følelsemessig avstumpet. Nei, det er nok rettere å si at hun er så full av angst at hun ikke klarer leve. Men denne jakten hjelper henne å komme ut av skallet og å konfrontere sine demoner fra barndommen.
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka var sjuk! Grufull og spennende. Brukte dog noe tid på å lese den, ikke helt altoppslukende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg opplevde Dark Places som både spennende og underholdende og kan trygt anbefale den. På de første sidene gikk det kanskje en anelse sakte, men mot slutten var den nesten ikke til å legge fra seg.

For den som er interessert, har jeg skrevet en lengre omtale på bloggen min.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mørkt og dystert og spennende - slik jeg liker det :) Har fått en ny favorittforfatter i Gillian Flynn! Gleder meg til å se filmatiseringene av alle hennes tre romaner! Charlize Theron spiller visstnok hovedpersonen i "Mørke Rom", dette blir bra, dere!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes dette var en veldig god og velskrevet krim, kan virkelig anbefales! Spesielt likte jeg det at vi får høre ulike personers syn på hva som skjedde "den kvelden". Dette ved at de ulike kapitlene er skrevet med ulike fortellerstemmer; noe som dermed gir boka variasjon og mer spenning. Vi får høre litt og litt, uten å røpe hva som skjedde. Ofte kan jeg være fornøyd med en krim helt til slutten, og så faller den mange hakk pga av alt for rask oppsummering eller tvilsomme løsninger. Denne faller heldigvis ikke så gjennom som mange andre, selv om den ikke går når helt opp til en sekser. Når jeg gir en krim terningkast 5 er det uansett en særdeles god bok i mine øyne.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Var spent på denne etter å ha lest "Flink pike". Bokas hovedperson Libby opplevde som barn at hele familien hennes ble myrdet på bestialsk vis. Broren Ben ble dømt for drapene, blant annet etter vitnemål fra Libby. Libby har ikke utrettet noe særlig etter dette. Hun har levd av gaver fra folk som har følt med henne. I voksen alder tar pengegavene slutt, og Libby øyner mulighet for å tjene penger på historien sin på nye måter. Som en følge av dette forsøker hun å finne ut av hva som egentlig skjedde, ved å oppsøke alle som var involvert.

Som i Flink pike - Gillian Flynn forhaster seg ikke når hun forteller. Hun bruker god tid på å beskrive karakterene sine, lar spenningen bygge seg opp sakte, og gir et godt innblikk i de fargerike, fattigsligevmiljøene hun beskriver. En stund syntes jeg det gikk for sakte, inntil jeg ble revet med, og resten gikk som en røyk. Gir denne boka en femmer!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er Gillian Flynns mest brutale, men minst engasjerende bok for min del. Slettes ikke ille krim, men historien klarte ikke å fenge på samme måte som Gone girl eller Sharp objects. Helt OK høstlesning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En roman som gjorde sterkt inntrykk. Mer om min leseopplevelse i et innlegg på blogg en min.Link til innlegget

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En ekkel bok. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke la den fra meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy EnglundTom-Erik Falla