Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Fear and Loathing in Las Vegas av Hunter S. Thompson

En klassisker av sitt slag. Kan gjenleses og nytes i de rette periodene, en oppløfter til minne om en mann som levde for å prestere. Lite negativt å si om den, noen detaljer i de drøyeste scenene ville jeg kanskje ha byttet ut med noe annet likt guffent, bare litt mer tilbøylig mot mine egne preferanser av ekkelthet.

Noen ganger litt staccato handlingsmønster, som gjengir tidsforløp som kan komme og forsvinne under en real tur på kaktusen (da gjerne med mer innabords også). Fortsatt litt surt at disse tapte timene ikke ble beskrevet eller sett mer konsekvenser av hva som kunne ha hendt ila disse periodene. Mot slutten av boka nevnes det noen aktiveter som Raoul Duke hadde fått gjort i byen, så dette kan jo dras mot å forstå noen av de tapte tidsperiodene i teksten.

Hvorfor skulle Duke ha seg en ape?

Terningkast: Sterk 5

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For første gang i mitt liv så skriver jeg denne setningen:
Filmen var bedre enn boka.
Min personlige mening er at boka er pretensiøs og litt kjedelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kultbok, som i mine øyne er vanskelig å bli skikkelig klok på. Det hejelper selvsagt åkjenne bakgrunnshistorien for hvorfor dette ble en bok, og hvorfor den ble akkurat slik, men den er litt rotete. Dog må det nevnes at det finnes noen virkelig hysterisk morsomme episoder, og dette er en bok som alle som er interessert i amerikansk litteratur må ha "under vesten".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er ikke så ofte jeg får lyst til å si det, men se heller filmen...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa