Viser 1 til 10 av 10 omtaler

Den tar deg med både i nåtid og fortid, noe jeg kan bli litt forvirret av også om det er mange navn med. Men spenning har den, og derfor leste jeg den helt ut.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Litt treg i starten, men hemmelighetene er godt bevart helt til siste side. Ikke den beste boken av Katherine Webb, men det er tross alt hennes første bok. Gode skildringer i blant, generelt grei flyt i setningene. Liker i grunn ikke oversetteren noe særlig, er overbevist om at han har ødelagt litt av teksten. Flere ganger var det "død tid", der det ikke skjedde noe spennende eller relevant til resten av i historien som jeg skummet lett igjennom. Interessante karakterer og det virker godt gjennomført når tidligere "traumatiske" hendelser former personen og valgene den tar senere i livet. Veldig fin farging av personlighet. Jeg foraktet Meredith i starten, men fikk mer og mer sympati for henne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er ikke ofte jeg finner en slik familiesaga hvor alle historiene interesserer meg like mye, men det gjorde denne. Vi følger to parallelle historier, om Erika og og hennes oldemor Caroline. Allerede fra første side får leseren vite at familien skjuler flere hemmeligheter, men hintene er så små, så forsiktig spredd utover at det skal godt gjøres å treffe blink med en gang. Man sitter med flere teorier og vipper mellom dem gjennom hele lesningen. Det aller beste er at noen av hemmelighetene ikke blir helt avklart for karakterene, ei heller leseren. Dette føltes ikke irriterende, men passende. Det er tross alt ikke alle fortidens hemmeligheter vi klarer å løse. Alt i alt leverte Webb en fantastisk debutroman. For full anmeldelse, se edgeofaword: Arven

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg irriterer meg over manglende sammenhenger, hvordan vet Beth eller var det Meridith at det mangler ett putevar når forfatteren ikke har klart å lure inn en setning om at de sorterte sengetøyet. Nyfødte barn kravler ikke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei,

Leste denne på norsk dessverre, og jeg synes ikke oversettelsen var god.

Jeg må innrømme at boken fenget og det var en viss spenning gjennom hele. Men historien irriterte meg mer og mer. Jeg synes historien var svært lite troverdig, både den historiske delen og den moderne delen.
Personene var også lite troverdige, spesielt Caroline.
Boken kunne med fordel vært forkortet, da forfatteren gjentar seg selv til det kjedsommelige.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka fenget meg, jeg måtte lese den ferdig. Boka har en veldig bra historie, men tror forfatteren kanskje må øve seg litt på å få historien til å henge sammen på en bedre måte. Og jeg ønsker veldig at slutten kunne handle litt mer om hva som skjedde videre med Dinny og Erica. Jeg liker romantiske slutter : ) Alt i alt en bra bok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka fenger meg nok til å ville lese videre, men ikke nok til at det er en stor opplevelse. Jeg synes de virkelig viktige situasjonene ikke blir vektlagt nok, mens det som for meg er mindre viktige situasjoner blir beskrevet opp og ned og i mente.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kom litt tregt igang med denne, kanskje fordi jeg var så opptatt med flere andre bøker samtidig, men syntes den var litt kjedelig i starten - spesielt den historien om søstrene og litt langdrygt om deres forhold til Henry. Da slukte jeg delene om Caroline. Det interessante var at det etterhvert byttet fokus - Caroline ble mer og mer uinteressant, mens de andre ble mer og mer spennende. Alt i alt likte jeg boken godt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Oversettelsen er ikke veldig bra, og det ødelegger litt av boka. Akkurat nå irriterer jeg meg mest over Caroline i boka som er så hjelpeløs. Håpløst hjelpeløs!
Livet på prærien i midtvesten passet nok dårlig for henne, men at det går an å bli så hjelpeløs og lite interessert i sitt nye liv.....
Ikke troverdige personer. Veldig laaaaaang historie: Trukket ut til det kjedsommelige. Vanligvis liker jeg lange bøker, men dette er for dårlig.
Hørte den som lydbok, men likte ikke stemmen til oppleseren, heller ikke måten hun leste den på. Vil ikke høre på flere lydbøker med denne oppleseren.
Kommer nok ikke til å lese mere av denne forfatteren.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikPi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekEllen E. MartolStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe Solberg