Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Spennende bok, men mangler konklusjon. Det virker som den bygger seg opp til en slutt som aldri kommer. Skuffet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nej nu ger jag upp!
Två gånger har jag börjat på den här boken efter att ha läst bl a detta:
"Ann Syréhn Tomasevics debutroman Glass og aske vever nennsomt sammen nåtid og fortid, og skildrer Europas sammenbrudd og møte med den nye verden gjennom en uvanlig stolt og modig kvinnes skjebne."

Så står det mer om det spännande tiderna som är i Alsace men jag tykker inte att jag får bli med i berättelsen. Den sker som utanför mig åkk når varken hjärta eller intellekt. Så synd för det verkade så bra åkk jag hade så gärna upplevt den här boken om den varit liiiite mer medrykkande. Tyvärr endast en tvåa i betyg från mig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det var en fin bok og en fin historie, men dessverre følte jeg at det var mange ting som forble ubesvart. Forfatteren beskriver mange forskjellige karakterer, en del overflødige og en del som får litt for lite plass. Det var også mye hopping mellom forskjellige mennesker og tider som gjorde det til tider forvirrende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En litt kjedelig bok, som fort ble glemt da siste side var lest. Samtidig som det var en helt grei hvilebok

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R