Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Fengslende, spennende og overraskende vri angånede plottet, måtte le, selv om det er dypt tragisk. Personene godt beskrevet, så dem for meg:-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg sliter litt med å gi denne et terningkast. Jeg syns det var en slitsom start med altfor mange personer å "bli kjent" med uten noen sammenheng før et stykke ut i boka. Skjønner jo etterhvert i boka at dette er nødvendig, men likevel trekker det litt ned.
Siste halvdel av boka syns jeg derimot var bra, spennende og fengende med et plott jeg aldri hadde tenkt meg til.
Det er likevel et godt stykke mellom "Gutten i kofferten" som jeg likte virkelig godt og denne, men det gjør ikke at jeg har tenkt å hoppe av serien. Jeg håper det kommer mange bra bøker i denne serien fremover. Jeg syns det er veldig spennende med hovedpersonen som er sykepleier med en utradisjonell arbeidsplass istedet for alle disse politifolkene som hovedpersoner.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Genial historie, lettlest og spennende! Som i boka "Gutten i kofferten" merket jeg ennå tendensen til dansk/norsk oversettelse i setningsoppbyggelsen. Klarte å la vær å tenke på det og fikk en god lese-opplevelse. Terningkast 5.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

AvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete RambølThomas Heie H.