Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Å lese deler av denne boka er en time av livet jeg aldri får tilbake. Kynisk forfattet for å tjene penger på mennesker som har for mye tid og henger seg opp i for mye negativt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tilsynelatende noe helt annet enn Evig Søndag, som også fikk en femmer på terningen: Det er spennende å følge Gretchen i hennes endringsprosjekt. Inspirerende og prosessorientert. Det tar tid å endre vaner, finne lykken og seg selv. Begge disse forfatterne er usentimentale og ærlige til-mot-om seg selv. De er ulike i mye annet, men ikke i viljen til å gå i seg selv. Selv tror jeg at lykken forsvinner i det øyeblikket man tenker at nå . . så jeg prøver å unngå den tanken. Det er kan hende en slags vegring mot å komme i mål.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas Bokleser