Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Olive Kitteridge er hovedpersonen i en bok hvor hun kun er biperson i mange av fortellingene. Boka er bygget opp som en slags novellesamling, hvert kapittel kan leses for seg. Men tilsammen får vi et bilde av en liten by i Maine, og av Olive Kitteridge.

Boka er veldig godt skrevet og jeg koste meg med hver eneste fortelling. Får lyst til å lese oppfølgeren også.

Godt sagt! (3) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leste denne på norsk, utgitt av forlaget Press. En av de beste romanene jeg har lest i år. Den har fått meg til å tenke, til å le, jeg har innimellom vært trist, oppgitt – ja de fleste av følelsene et menneske har klarte denne romanen å frembringe. Den får frem hvor komplisert det er å være menneske. Den er filmatisert og jeg skal kjøpe serien. Link til et blogginnlegg om romanen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Nærmest en samling noveller hvor Olive Kitteridge er mer eller mindre til stede i alle sammen. Fantastisk innsiktfulle skildringer av ulike menneskeliv. Jeg har blitt rørt, irritert, glad, fnisete, oppgitt og sinna. Og tenkt mye på at folk stort sett er veldig ok. Mest lyst til å lese den om igjen med en gang!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Herlig bok med Olive Kitteridge som den røde tråden gjennom mange fortellinger. Olive og resten av karakterene er befriende, menneskelige med sine uperfekte liv. Denne likte jeg

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa