Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Det å spise dyr er mye om kjøtt industrien og etikken. Det får oss til og stille spørsmål. Trenger jeg kjøtt for og overleve? Svaret er nei, etter mye av det skrevne og personlige meninger. Jeg har aldri vært fan av og spise dyr.

Det har alltid vært den skyld følelse, tenk om dyret hadde vondt. Dyret ble laget for å spises. Ikke en fin tanke. Etter et besøk på et slakt hus ble jeg vegetarianer før jeg leste denne boka. Denne boka ga meg så mye nye fakta, tanker og stiller spørsmål. Det er på tide for folk og åpne øyner. Jeg mener ikke alle bør og kutte alt kjøtt bruk, men mengden er den som teller.

Synes denne var bra og hadde mye i seg. Terningkast fem !!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

somniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel Elisabeth