Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Hva skal jeg si? Dette er en av de beste bøkene jeg har lest i hele mitt liv! Jeg sitter igjen med en følelse av å være helt tom for ord. Jeg aner ikke hvordan jeg skal få forklart hvor god denne boka er.

Karakterene er fantastiske. Bitterblue, som boka handler om, er veldig ung til å være dronning, men hun klarer det veldig bra. Hun er nysgjerrig og oppegående, og hun skjønner når folk ikke forteller henne sannheten. Det liker jeg veldig godt med henne! Hun virker så levende og er veldig godt beskrevet. Det er også andre karakterer i boka. Som for eksempel Saf. Han kan være rimelig irriterende iblant, men kan også være veldig søt. Og Teddy er bare helt fantastisk skjønn^.^

Jeg liker også veldig godt at boka tar med karakterer fra både Graceling og Fire, de to første bøkene i serien. Derfor anbefaler jeg å lese dem først.

Historien er kjempespennende. Det var nesten umulig å legge fra seg boka. Den er godt beskrevet, og kommer fram gjennom Bitterblue, selv om det ikke er jeg-forteller. Det var bare én ting som forvirret meg litt. Det var at prologen i boka er skrevet med jeg-forteller, som om Bitterblue forteller, mens resten av boka er fortalt som om det er en allvitende forfatter. Alstå no big deal!

Verdenen Kristin Cashore har skapt er veldig lett å tro på. Den er grundig og dyktig laget. Jeg er inponert!

Anbefales på det sterkeste!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

HanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHarald KHeidiMads Leonard HolvikElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupsiljehusmorHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H HoelTonje Sivertsen