Viser 1 til 10 av 21 omtaler

Velskrevet bok fra andre verdenskrig. Anbefaler å lese boken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En vakker, sår, trist og viktig bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

God bok, rørende og trist.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En fin historie om Sara og hennes familie sin historie. Dessverre er ikke parallellhistorien om journalisten Julia like bra, og trekker totalinntrykket ned. Spennende og god bok til litt over halvveis, deretter blir den betraktelig dårligere. En fin "dameroman" om Saras det grusomme som skjedde med jødene under krigen... jeg lurer bare på om ikke "damer" tåler lese den kalde harde fakta... uten at det blir pakket inn i en kjærlighetshistorie....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg var 11 år gammel da jeg leste denne boken for første gang. Det er en bok jeg vil anbefale til de som vil lære mer om jødenes ståsted under 2. verdenskrig i Frankrike. De groteske handlingene er godt beskrevet, og boken har lett for å lage om alt til en rørende film i tankene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En av de beste bøkene jeg har lest. Nydelig og vakker, men alikevel ganske grusom. Når du først har lest den, kan du ikke bare legge den fra deg og finne en ny bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fantastisk bra og gripende bok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fantastisk nydelig bok! God handling og ikke spesielt forutsigbar heller. Denne er en av de beste jeg har lest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var en vakker bok, men samtidig så grusom. Ville ha gitt den terningkast 6, hadde det ikke vært for at språket ikke hadde vært på sitt beste. Litt for mange groteske scener som boka ville ha vært like bra uten. Ellers, jeg hadde tårer i øynene da jeg var ferdig med boka!

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Lisbeth Marie UvaagHarald AndersenDolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H Hoel