Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Lettlest, fantasifull og ganske spennende ungdomsbok som passet meg bra — som godt voksen leser — inn imellom mer krevende bøker. Liten tvil om at Ruiz Zafón har sansen for å skrive gode historier. Boka var hans debut som forfatter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tåkens hersker er karakterisert som en grøsser som er rettet mot både ungdom og voksne. På mange måter er det en spøkelseshistorie.

Romanen er blitt beskrevet som velskrevet og poetisk, men jeg fant den overdrevne bruken av adjektiver en smule forstyrrende. Jeg satt igjen med en følelse av at historien er overskrevet, den er så grundig forklart til hver minste detalj, gjerne ved bruk av en overflod av adjektiver.

Leseopplevelsen var fornøyelig nok, men den manglet magi, og jeg ble aldri trukket helt inn i historien. Tåkens hersker fremkalte hverken de store følelsene eller begeistring.

For full anmeldelse, se: Edge of a Word: Tåkens hersker

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Velskrevet, spennende eventyrfortelling for lesere i alle aldre. Ikke så veldig skummel akkurat, men en bok å kose seg med hvis en liker slike eventyrlige mystiske smågrøssende romaner. Kommer til høsten .her er mitt innlegg

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

AvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete RambølThomas Heie H.