Viser 1 til 10 av 15 omtaler

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

En vakker men så utrolig trist bok. Anbefaler å huske en boks Kleenex til boken, for det vil bli tårer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

En utrolig sterk bok som skildrer en utrolig sterk og nydelig historie. Man tas med gjennom mors mange følelser og kamper, og vi får en sterk skildring av Ida og mors tette bånd. Godt skrevet, kjennes inn i hjerterota.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ei verkeleg gripande fortelling! Eg las den på nytt nyleg (las den første gong på byrjinga av ungdomsskulen) og oppdaga at sjølv om den var sterk da, gjorde den eit enda sterkare inntrykk på meg no. Sannsynlegvis fordi eg er berre eit par år eldre enn det Ida blei. Du føler verkeleg at du får bli kjent med Ida og hennar familie og omgangskrets og eg sat med gråten i halsen, og i magen, gjennom mykje av boka. Det eg syns var mest gripande var korleis eg håpte at det skulle gå bra, sjølv om eg visste korleis det enda - spesielt under beskrivinga av dei verste sjukdomsperiodene følte eg at dette var noko som skjedde her og no.
Sjølv om handlinga grip tak, så kunne den vore skrive betre, litterært sett. Det blir diverre ein del gjentakingar.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En fantastisk rørende historie. Moren skrev denne boka til hennes kjære Ida som døde av blodkreft da hun bare vare 19 år. Moren har en utrolig ærlig fortellerevne,vi blir kjent med hele det nærmeste nettverket,søsken,venner og ikke minst Idas kjæreste. Alle disse menneskene har en unik evne til å gjøre den siste tiden for Ida verdig! Moren tar oss med gjennom hele sykdomsperioden av Ida,gjennom fæle behandlinger og forferdelig bivirkninger av medisinene.
Vi får lov til å følge Ida til hun rolig sovner inn i familien sitt kjære hjem!
Denne boka gikk rett i hjerterota mi,og Ida er fortsatt i tankene mine av og til,og da tenker jeg som moren skrev at Ida var redd for at hun skulle bli glemt,men her er jeg et fremmede menneske som leser boka 12 år etter Idas død,og den setter spor,så Ida vil nok aldri blir glemt!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En fantastisk bok som er verdt å lese

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For en utrolig nydelig og trist bok! Tror aldri jeg har grått så mye av en bok før.. Tok meg under en nattevakt å lese denne og godt det var stille på jobb sånn som jeg sutret og gråt.. Helt klart en av de sterkeste bøkene jeg har lest, anbefales på det sterkeste!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sterk bok! Bør leses.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En utrolig vond, men samtidig god bok. Absolutt å anbefale!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar h