Viser 1 til 10 av 12 omtaler

Det var det 30 timers lange intervjuet med Hans Olav Lahlum (som jeg har hørt to ganger) som fikk meg til å få lyst til å lese bøkene hans. Jeg angret ikke. Dette var en fantastisk spennende og interessant bok. Det var denne boken om åpnet krimverdenen for min del. Lahlum skriver godt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kolbjørn "K2" Kristiansen og Patricia Louise I. E. Borchmann nr 1

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Totalt usannsynlig, men likevel underholdende, på samme måte som et slag Ludo eller et parti sjakk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke ferdig med boken men...
Usikker på om jeg gadd fortsette de første kapittelene men så plutselig ble det bedre. Litt Poirot og litt Sherlock...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er min anmeldelse av Menneskefluene (ekstern lenke)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Anbefalt påskekrim! Bra driv og tørrvittig humor.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var en underlig historie.
Jeg følte som om jeg hadde havnet i "Skulle det dukke opp flere lik, er det bare å ringe …" mens plottet var skrevet av Rex Stout.
Til å begynne med var jeg mer irritert enn forundret. Å lese en ny bok hvor alt fra dialogen, relasjoner og tsja... egentlig ALT annet var tatt fra sent 60-tallet virket litt kunstig. Særlig når man vet at forfatteren ikke var født før 1973.
Men det ble bedre.
Jeg ble vant til det.
Og til slutt glemte jeg alt dette 60-tall-tullet og konsentrerte meg om historien. Den er pottetett. Ikke noen tvil om det. Men det er sååååååå Agatha C. og dette med et geni som styrer trådene er såååååå Stout. Så kaster man inn Hardy-guttene-naivitet. Det hele blir en artig historie, jeg gledet meg virkelig, men en stor krimklassiker er det dessverre ikke.
Og en historisk roman er det i alle fall ikke.

Men leseverdig:: Klart!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Menneskefluene" av Hans Olav Lahlum, 25.07.12 er så absolutt lesbar - eller kanskje jeg bør si "bør leses"? Vet ikke, og jeg liker heller ikke ordet "bør".
Boka begynte veldig bra, forfatteren skriver utvilsomt godt, spennende plot, og avsluttningen er spennende. Han drodler og fargelegger beboere i en fellesoppgang i Oslo på en spennende måte, etter mordet på en kjent motstandsmann bosatt ii Krebs` gate 25.
Etterforskeren avhører beborne en etter en, og svarene han får gjør at det dukker opp nye spørsmål han må stille til de andre i oppgangen. Han får hjelp av en intelligent jente, som store deler av livet har sittet "isolert" i sitt hus lenket til en rullestol. Hun ligger hele tiden ligger litt foran ham i etterforskningen, basert på informasjonen hun får fra ham. Dette gir en god indre spenning i boka. Det er en god fortellerteknikk, men etter min menig gikk han litt for mange like runder. I og med at jeg liker gode dialoger for å beskrive personlig...

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

ett gammeldags krimmysterium, liker!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

JanaG VoldOdd HebækGrete AastorpK. H.erlend kongsvollJulie StensethBoktimmyJon Torger Hetland SalteLibraritas vMarteHeidi Nicoline ErtnæsLesevimsaMariarLeseaaseRisRosOgKlagingBerit REvaAnniken RøilJorid FHarald KEivind  VaksvikBjørn SturødAud- HelenEmil ChristiansenAnne Brit IngholmKristin71Randi BorgenmgeKine Selbekk OttersenSisselGeir BjerkestrandKarianne KrogstadBertySolannelinguaIngunn SVibekeElin LuråsTone