Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Jeg har kommet litt ut av telling på alle Harry Bosch-bøker jeg har lest gjennom åra. Og jeg har lest de litt hulter om bulter, dvs ikke i kronologisk rekkefølge. Jeg roter gjennom bokkassene på vårens og høstens loppemarkeder og dukker det opp en Bosch-bok er den min:)

Malstrøm følger seg fint inn i min begeistring for dette harde og dystre krim-universet til forfatteren, Michael Connelly. Opplegget i denne boka er jakt på en seriemorder. Harry er pensjonert fra politiet og fungerer her som privatdetektiv på jakt etter morderen.

Vel, det hele er som vanlig drivende godt skrudd sammen, sidene fyker unna, selv om jeg personlig er litt fed up med slike litt urealistiske seriemorder-plot. Krimforfattere kan godt roe ned litt. Ting trenger ikke være så jævlig...BIG! Jeg mener, drøssevis med mord og en morder som nesten antar superkrefter eller har en slags super-hjerne. Sukk...altså i overkant urealistisk, dette, men bevares! -Malstrøm er kvalitet tvers igjennom. Du blir garantert underholdt og jeg anbefaler boka. Særlig hvis du er fan av Harry Bosch. En sterk firer ellet en litt svak femmer på terningen, er min dom.

Jeg leste boka i januar 2020. Min andre bok dette året.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ble litt for komplisert, mye ord og for lite handling. Rotete plott

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R