Viser 1 til 10 av 15 omtaler

Unødvendig lang, lite engasjerende. Gav meg etter 300 sider 😫

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

En helt grei bok, men ikke den mest spennende jeg har lest. Litt skuffende fra Kepler paret.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

kjempeglad i denne krimhelten- denne boken hadde nesten amerikanske tilstander, men vi fikk innblikk i sterke saker av internasjonal karakter. Leste til 04.30 i morges!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Joona Linna

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken var alt for lang.... og med flere episoder som var lite spennende.... så jeg avsluttet boken etter 300 sider... anbefales ikke..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

På forhånd hadde jeg blitt fortalt at dette var en skikkelig feministisk og spennende bok, så jeg gledet meg dermed veldig til å ta fatt på denne. Men dette var skuffende.. Javisst finner vi ninjadamer som skyter med maskingevær og som kommanderer pysete og svake menn, og de kan også styre svære yachter mens mannen lager mat og lurer på hvordan man knytter et pålestikk.. Likevel er jeg skuffet da boken er alt for lang. Men den er svensk og svært politisk korrekt, noe som gjør at den rykker opp til en 3ér fra meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Meget spennende og godt skrevet bok. Har sansen for Kepler sin måte å gjøre dette på, med mye av boka i nåtid. Greide ikke å legge den fra meg på slutten, så det ble sen nattestid før jeg var ferdig. Slik skal det være med god krim! Har nå lest alle Joona Linna-bøkene i litt uryddig rekkefølge: Idvitnet-Stalker-Sandmannen-Hypnotisøren-Paganinikontrakten. Paganinikontrakten og Stalker er helt suverene, Ildvitnet ikke langt bak, Sandmannen litt for heseblesende, mens Hypnotisøren ikke falt helt i smak for meg. Også den hadde sine gode perioder. Ligger an til fortsettelse på slutten av Stalker, så jeg gleder meg enormt til å følge Joona Linna videre!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken var faktisk helt på høyde med Ildvitnet. Utrolig spennende og til tider umulig å legge fra seg.
Det blir kanskje litt "ellevilt" når oppgjørets time nærmer seg, men slik er det jo ofte i krim.
- Vurderte derfor en femmer, men...
Slutten(e) kan nok være vanskelig å skrive.

Det ble i hvert fall mange sene netter på meg.
Anbefales!

Vel, vel.
8 År siden jeg leste og skrev ordene over. På hotellferie i Spania, for en ukes tid siden, gikk jeg tom for lesestoff og nappet ut Paganinikontrakten fra hotellets "bibliotek". Har derfor lest den på nytt.
Og hva mener jeg så om boka, 8 år etter?
- Fremdeles spennende, men betinget av at man ikke henger seg opp i en rekke lite troverdige hendelser.
- Boka er for lang og mye kunne vært kuttet ut, gjort den mer konsentrert.
- Voldsener og grusomheter overgår det meste. Unødvendig og overdrevent.
I dagville jeg nok nøyd meg med en 4-rer.
(Skal i hvert fall fjerne den som "favoritt bok")

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva