Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Dette er en bok jeg har ganske blandede følelser om. Den har egentlig en fin historie, men mye av boken er svært langtekkelig. Jeg synes boken bruker mye tid på enkelte historier som er spennende, for så å "glemme" å følge opp videre. Flere av historiene som har fremstått som viktig for handlingen og personene i boken blir plutselig avsluttet, uten at forfatteren har lagt spesielt fokus på dette. Flere ganger er det hendelser jeg har ventet på, som jeg har trodd at kom til å ha stort fokus i boken, som kun har blitt nevnt i forbigående setninger eller kortere avsnitt. Det er mange stedsnavn, personnavn etc. som gjør at jeg opplever boken tidvis som tunglest. Når boken er inne på noe som er svært spennende har den en tendens til å avbryte, for så å begynne på en ny helt annen, mindre interessant, historie. Igjen, svært langdryg. Hadde denne boken vært på ca 400 sider istedenfor sine 900 mistenker jeg at jeg hadde opplevd den som en mye bedre bok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Et enormt verk som må ha krevd utrolig mye bakgrunnsarbeid og faktasjekking. De historiske vendingene i boken er reelle og etterordet gir en grundig gjennomgang av hva som er fakta og fiksjon. Uansett - jeg likte boken svært godt. Den er heseblesende og dramaet er konstant. Jeg anbefaler å ikke skumlese de seksjonene hvor forfatteren forteller om maktskifter mellom kongeriker og kirkelige makter. De danner bakteppet for vendingene for fiksjonen på en fin måte. Jeg lærte svært mye av boken, men ble også grundig underholdt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt stiv i starten og jeg datt litt ut. Men så tar den seg så veldig opp og jeg sitter igjen med masse nyttig lærdom av for det meste, en lett skriverhånd. Og skulle ønske at boka ikke var slutt!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

BertyKaren RamsvikYvonne JohannesenLesevimsaKaroline in WonderVannflaskeJulie StensethTone Maria JonassenEvaRisRosOgKlagingReadninggirl20Øystein LIna Elisabeth Bøgh VigreTonesen81Monica  SkybakmoenHanne MidtsundMagnus TangenRandiALeseaaseTone SundlandTheaDinaIngunn ØvrebøLeselenaOmar ZavalaJan Erik  OlsenBeathe SolbergKirsten LundRita KathrineKristin F. JørgensenMari Nordø LommelunTove Obrestad WøienLinnRune U. FurbergsveinHarald AndersenTjommibeaverkriekAlice NordliFinn Arthur Johansen