Viser 1 til 3 av 3 omtaler

For en som liker Rolling Stones, men aldri har interessert seg for historiene bak, forløp dette seg som en til tider morsom, men ganske introvert og tidvis navlebeskuende kjedelig, tur gjennom tiårene i Rolling Stones.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Keith Richards selvbiografi LIVET er en fascinerende reise i rock`n roll- historie , men også i rus. Både Richards personlige rushistorie, men også om datidens ruskultur i visse miljøer. Richards forteller åpenhjertig om livet sitt som musiker, narkoman, ektemann, familiefar og venn. Les gjerne mer i bloggen min her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Brukte lang tid på å komme gjennom denne boka. La den fra meg i perioder, og det er aldri et godt signal. Ingen "page turner" med andre ord. Noen historier fra det ville livet til Keith Richards humrer du godt av, men når han går i detalj og beskriver gitartekniske ting er det dørgende kjedelig, selv om jeg selv spiller gitar. Da jeg var ferdig med boka satt jeg igjen med en litt bitter bismak. Totalinntrykket er at dette er en tragisk historie. Du får innblikk i mange tragiske skjebner som har vært innom livet til denne karen. Livet hans har slettes ikke vært lett.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_Meson