Viser 1 til 8 av 8 omtaler

Dette er ikke boka for deg som er ute etter noe nytt og originalt, noe revolusjonerende og banebrytende, noe dypt og filosofisk, eller litterært. Dette er imidlertid en perfekt bok hvis du vil ha noe underholdende, lettlest, koselig, følelsesladet og full av karakterer som er lette å like godt nok til p heie litt på dem alle sammen. (Boka er også filmatisert - noe som for mitt vedkommende er enda en grunn til å lese den, da jeg virkelig liker å se filmer basert på bøkene jeg har lest.)

I denne boka følger vi Holly i tiden etter at hennes ektemann har dødd. Som ung enke på tretti år må hun plutselig fungere i en verden uten en mann som frem til nå har vært sentrum i livet hennes. Hun får et brev fra ektemannen, skrevet av ham litt før han døde. Med hjelp av ektemannens skrevne ord og god støtte fra familien og de nærmeste vennene kommer hun seg gradvis videre i livet, men føler seg likevel alene og ensom på en ny måte enn før. Samtidig som hun bearbeider sorgen innser hun også at hun må "finne seg selv" på nytt da hun blir en annen person uten ektemannen enn da de to var som en sammenspleiset enhet.

Ikke et litterært mesterverk på noe som helst måte, men en perfekt kosebok fullstappet av følelser. Stort pluss for realistiske og likandes karakterer. Et lite minus for at ting til tider overforklares/gjentas mer enn strengt tatt nødvendig. Innen sjangeren "chick-lit" er dette en av de bedre

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nydelig historie om kjærlighet og savn. Trenger du noe lettleselig, som får deg både til å le og gråte, er dette absolutt boka for deg. ENJOY :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ikke les den norske utgaven. Full av banaliteter, masse trykkfeil og klisjeer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En av de vakreste bøkene jeg vet om, og det sjeldne tilfellet hvor jeg synes filmen er bedre enn boka. Ikke fordi den er dårligere, men jeg føler at filmen formidler historien bedre. Uansett, både bok og film er favoritter.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dørgende kjedelig suppe.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En vakker fortelling om noe trist

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt kjedelig og langdratt, men veldig bra følelsesmessig

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den ble fin til slutt , men synes de 200 første sidene var lite spennende.Hadde noen spennende tanker. Tanker som er nyttige , spesielt når man er sammen med noen som har mistet noen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Brit HonningsvågBjørg Marit TinholtKarin BergDemeterTine SundalSigrid Blytt TøsdalJohn LarsenTor Arne DahlRune U. FurbergAlice NordliAnn ChristinLeseberta_23BertysiljehusmorStig TBjørn SturødMonica CarlsenInger-LiseGrete AmundsenKjell F TislevollTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly Duck