Viser 1 til 7 av 7 omtaler

En viktig bok! Handler om å ikke ville se det som skjer rett foran øynene dine, og samvittigheten etterpå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Historien om Christoffer er ikke historien om "Gutten som ble usynlig". Det er snarere historien om gutten som alle så, men som ingen gjorde noe med."
Utrolig sterk bok! Bør leses av alle som er i kontakt med barn, slik at man ikke lukker øynene for noe slikt igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En sterk og viktig bok! Denne boken belyser ulike apekter av saken, reflekterer rundt valgte kilder og gir (så langt jeg vet), et godt bilde av hva som skjedde/kan ha skjedd. Denne boken bringer frem følelser som blant annet sorg, håpløshet, frustrasjon og sinne. Gjentar meg selv; en viktig bok!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Utrolig god beskrevet bok om hvordan en stefar kan mishandle sin stesønn til døden og hva som ble hans straff i ettertid for hans sadistiske vold mot den uskyldige gutten. Sitter igjen med tårer og utmattelse. Les boken!

Godt sagt! (5) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fantastisk bok. Jeg har lyst til å gi seks, men det kan jeg dessverre ikke gjøre fordi det ble noen ganger litt for avansert for meg med alt av paragrafer og slikt. Men det er nok bare meg. En sjokkerende bok som anbefales på det sterkeste. Viss du er politiker MÅ du lese denne. Burde nesten være et krav om å ha lest denne for å kunne drive med politikk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Boka om den tragiske skjebnen til Christoffer. Godt at slike bøker blir skrevet, hadde det bare vært fiksjon. Var mye mer om forskjellige sykdommer i denne boka enn jeg hadde forventet, men det var ingenting uviktig.
Blir litt tung i hjerte av slike bøker, men det viktig at slike historier kommer fram i lyset.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva