Viser 1 til 1 av 1 omtaler

9 drager, er nok en vellykket Harry Bosch bok i mitt univers av leste Harry Bosch krimbøker. Og jeg har lest de fleste av Bosch-bøkene. Alle er de superb krimlitteratur i sjangeren, hardkokt politiroman.

I denne boka følger vi Bosch i heseblesende spenning, delvis i LA, men mesteparten av handlingen foregår i Hong Kong. Alltid litt ekstra artig når helten skifter miljø. Så også her.

Jeg har vel sagt det før, men gjentar gjerne, Harry Bosch bøkene kan leses hulter-i-bulter, men best er det å lese de i kronologisk rekkefølge. I alle bøkene er det referanser til tidligere Hendelser og levd Harry Bosch liv så derfor, begynn gjerne med begynnelsen:)

Oppsummert, jeg triller terningen for denne boka til en sterk femmer, nei, en sekser! 9 drager er kvalitet, all the way!

PS må nesten få nevne at denne boka bare fant jeg en tid tilbake i en bokeske i gården der jeg bor. Det var bare å forsyne seg av de bøkene du fant interessant. Altså kom 9 drager til meg, helt av seg selv og aldeles gratis. Heldige meg:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig TPiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl