Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Denne boka trenger i grunn ikke noe terningkast. Er du "Tolkien-fan" så er denne boken et "must" da den gir leseren mer kjøtt på beina når det kommer til Tolkiens fantasiunivers. Boka forteller om verdens skapelse og om hendelser i de to første tideverv, altså tiden før handlingene i "Hobbiten" og "Ringenes herre" utspiller seg.

Det eneste som trekker ned med denne boka (min utgave riktignok) er bokens grusomt lille skriftstørrelse. Jeg brukte to måneder på å komme meg gjennom denne boka da jeg rett og slett ikke orket å lese i den hver dag, og de dagene jeg leste i den klarte jeg stort sett ikke mer enn ti sider om gangen. Jeg har riktignok Pocket-utgaven, men likevel. Til sammenligning så har pocketutgaven av "Hurins barn" større og mer lesevennlig skrift enn tilsvarende utgave av Silmarillion. Mulig det finnes en annen utgave av Silmarillion på norsk med større skrift, så min anbefaling for en lettere leseopplevelse er å ikke gå for pocketutgaven. Skal jeg lese denne boka igjen en gang, noe jeg ser for meg at jeg vil, så må det bli en utgave med større skrift.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Nora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken Røil