Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Underholdende og velskrevet om livet som luksusprostituert i London. Belle de Jour startet en blogg og skrev ned sine opplevelser, om å måtte holde yrket sitt hemmelig for familien, og ikke minst hvordan få et forhold til å fungere. Hvor lenge kan man bli i et slikt yrke?

Forfatteren er høyere utdannet, og ble prostituert nærmest ved en tilfeldighet. Jeg synes hun skriver svært godt, det er lettlest og fengende. Noen av detaljene er kan man både bli sjokkert og rødmende av å lese, men det jeg synes er facinerende er hvordan hun får sex'en til å virke så... dagligdags. Hun bretter ut om sex'en hun har i det vide og brede, men det er ikke noe erotisk over det. Jeg tror hun klarer å få fram hvordan det oppleves for henne - som en rutinemessig jobb, rett og slett. Det er nærmest noe kaldt og stivt over det.

Dette er ikke en bok for de blyge, og det er heller ikke en bok for de som ønsker erotisk litteratur. Den gir et realistisk innblikk i livet som luksusprostituert, og kan absolutt leses. Jeg kommer nok ikke til å huske denne boka til evig tid, men jeg synes den var både morsom og interessat.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Morsom bok som får leseren til å rødme, le høyt, riste på hodet, sitte med åpen munn. Man kan ikke forvente å gjennomgå noe slags sjelevandring i en bok om prostitusjon, ikke denne ihvertfall. Det kan virke som boka skal gi et inntrykk av at "vanlige" jenter også selger sex, men jeg synes overhodet ikke forfatterinnen virker som "the girl next door." Uansett hvor åpent og tolerant samfunnet er tror jeg ikke det er hverdagskost med fisting (sex hvor hånda/armen føres inn i kroppens hulrom) eller å snakke med mannlige venner, kanskje ikke kvinnelige engang, om S & M og latex sex. Men det er bare min oppfatning. Har du ikke lest den, er det helt greit om du lar vær. Men lar du være, går du glipp av mye som er verdt å få med seg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaTove Obrestad WøienIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SStig TritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinG