Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Det er snart 5 år siden jeg leste denne første gang, da den kom ut. Jeg ga den terningkast 6 og markerte den som favorittbok. Nå leser jeg den på nytt. Det er jeg glad for! Boken er fremdeles en klar favoritt!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tror nok Tom Egeland passer best til å skrive krim, og ikke romaner. Jeg synes ikke han fikk dette skikkelig til. Det blir litt "beint fram" og forutsigbart og til tider kjedlelig. Han klarer ikke å få til en dramatikk rundt løgnene. Jeg hadde egentlig tenkt å gi terningkast 2, men de siste 15 minuttene var såpass bra at jeg løfter den opp til 3.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaase