Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Rubinrød handler om 16-åringen Gwendolyn. Hennes familie tror kusinen Charlotte er den som har arvet tidsreisegenet, og hun har forberedt seg på dette hele livet. Plutselig en dag befinner Gwen seg i London i en annen tid, og det viser seg at det er hun som besitter genet. Dette skaper både overraskelse, og sjalusi hos familiemedlemmene. Gwen må også innse at livet hennes er totalt forandret, og enda mer blir det når hun forelsker seg i en gutt fra en annen tid.

Rubinrød er den første boken i en serie på tre bøker. Den er full av kjærlighet, tårer, spenning, tidsreising, humor og gåter. Jeg syntes den var veldig bra fordi den alltid var spennende. Enten om det var kjærligheten mellom Gwen og Gideon, eller gåtene de møtte på i de forskjellige tidssonene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er ikke den beste fantasy boken jeg har lest, men den er ikke så veldig dårlig heller. Den gir et frisk pust midt oppi dette hysteriet med vampyrer, demoner, engler og varulver. Spør du meg, så angrer jeg ikke på at jeg leste ut trilogien. Den er ikke perfekt, men det trenger ikke alle bøker å være for å være gode bøker.

Gwendolyn Shepherd oppdager at hun kan reise i tid, og hun er den siste i kretsen på tolv som kan det. Men det viser seg at det er ikke bare småtteri å reise inn i andre tider - Du må kunne mestre språket på den tiden, neie korrekt, kunne vite forskjell på deres høyhet, deres nåde og deres høyvelhånhet osv. Vi følger Gwen igjennom disse tre bøkene mens hun utvikler og forbedrer seg på dette med å kunne reise i tid og vite hvordan en skal oppføre seg.

Se mine anmeldelser av trilogien; Rubin - Safir - Smaragd

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det tar litt tid før handlingen begynner skikkelig. Men når den først er kommet i gang er denne boken og de to påfølgende bøkene så spennende at det nesten er umulig å legge de fra seg. Dette er en av de beste bøkene jeg har lest!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Super duper gøy!!! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieElinBeReadninggirl30FarfalleEllen E. MartolJulie StensethBeathe SolbergMonica CarlsenRandiAHege H.Hanne Kvernmo RyesiljehusmorTheaflaTore HalsaTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KLene AndresenIngeborg GAudhildLailaChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGro