Viser 1 til 9 av 9 omtaler

En herlig liten humrebok! Denne lurer frem både smilet og godt humør :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tjaaaa, hadde nok for store forventninger etter Potensgiverne

Godt sagt! (0) Varsle Svar

koselig hygget meg

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vilken underbar bok om ett par härliga gubbar som av en händerlse råkar få en hel bygd i gungning. Med ett leende på läpparna tackar jag Stefan Sauk som så elegant har gjort den svenska inläsningen som jag rekommenderar!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg fikk ikke helt følelsen av lun humor her, jeg ble liksom liggende ovenfor ordene istedenfor å synke inn i de. Men absolutt en koselig bok som tar noen artige svinger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg gir denne boken terningkast fem, selv om det egentlig ikke er av den beste litterære kvalitet. Men man blir bare så utrolig glad i karakterene, Henning og Albert. De er noen herlige typer! Ble i skikkelig godt humør av å lese denne boken. Perfekt å lese i ferien!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Gode skildringer, ser for meg gubbene og boligen deres. Hyggelig lesning, morsomt, men med bittelitt alvor vevet innimellom. Godt oppbygget fortelling.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Lun humor og god skildrig !

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne lånte jeg som lyttebok på biblioteket og likte den litt lune humoren..skal også lese Potensgiverne av samme forfatter..foretrekker ofte såvel å lytte som å lese bøker.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Stig TKnut SimonsenPiippokattaTove Obrestad WøienIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk Ottersen