Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Har nå lest de to første bøkene - av fem - om den jødiske gutten Felix som lever i Polen under 2. verdenskrig. En meget god skildring av jødiske barns opplevelser og skjebner under nazistene. Nå spør jeg meg om jeg skal anbefale disse bøkene til mine barnebarn og når de evt er store nok til å tåle disse realistiske beskrivelsene der blant annet barn blir skutt og havner i massegraver. Grunntonen i bøkene er mild, og forfatteren beskriver med humor og skånsomhet en brutal virkelighet. Og han inspirerer absolutt til samhold og til at det er mulig å overleve ved å være kreativ.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er den type bok hvor du blir altfor knyttet til karakterene og du ikke liker slutten fordi den ikke var slik du hadde tenkt deg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.