Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Jeg likte veldig godt denne boken, faktisk helt fra begynnelsen av, så det var veldig kjekt! Det var en litt annerledes bok en det jeg pleier å lese, så det var faktisk veldig kjekt. Jeg var så heldig og fikk denne boken av søsteren min i pakkekalenderen vi hadde desember 2015, det er jeg veldig glad for, for jeg syns boken var veldig kjekk.

Boken handler om Lucy som er sytten år gammel og finner ut at det kanskje er en forbannelse som ligger over slekten hennes, hver jente i familien blir gravid når de er sytten år og blir "gal" etter fødselen, alle får jentebarn. Nå er det Lucy sin tur, hun vet ikke hva hun skal syns om denne oppdagelsen, hun greier ikke helt å tro på det, men bestemmer seg for å prøve å oppheve forbannelsen med å gjøre de tre oppgavene før barnet kommer. Det som er annerledes med Lucy er at hun har venner og fosterforeldre på sin side som har bestemt seg for å støtte hun, selv om det høres helt tullete ut med at det er en forbannelse i slekten hennes.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anita NessIngvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorMads Leonard HolvikSigrid Nygaard