Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Denne boka har eg hatt liggande lenge, utan å lese. No, når den er ferdiglesen, er eg glad for at den vart "spart" så lenge. Svært gode, og til dels humoristiske, person-og miljøskildringar, gjer boka til ein favoritt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jo flere bøker jeg leser av Frode Grytten, jo mer fascinert blir jeg av ham.

Handlingen i denne boka er lagt til Odda. Alle som har vært i Odda vet at dette tettstedet ligger i en inneklemt dal hvor sola nesten ikke slipper til. Med dette som bakteppe klarte i allefall jeg med letthet å komme inn i en slags mollstemt stemning ettersom forbrytelsen ruller frem, og journalisten begynner å grave i hva som egentlig har skjedd. Han har dessuten et forhold til sin brors kone, men de komplikasjoner dette medfører.

En flott og lesverdig bok!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

SolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-Lise