Viser 1 til 6 av 6 omtaler

Spennende men litt forvirrende Jeg får ikke helt tak i karakterene

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leser bøkene kronologisk, og dette er da min tredje Wisting-bok. Er ikke overbevist så langt. Bøkene fremstår kjedelige. Nå skal det sies at jeg liker best å få fortalt flere sider av saken, ikke bare den samme synsvinkelen hele veien. Jeg skal fortsette å lese bøkene til Holst, for det er interessant å lese noe som har blitt så populært. Foreløpig skjønner jeg ikke hvorfor, men det kan jo hende de kommende bøkene er bedre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Min første J L H bok og definitivt ikke den siste, for denne liket jeg meget godt! Fremfor alt en høyst troverdig historie og troverdige karakterer. Ingen superhelter, hverken på det snille laget eller det slemme..
Plottet er også spennende og utspiller seg på ganske mange "plan" som man ikke riktig vet om henger sammen eller ei.
Den som leser får se. Spenningsnivået er også jevnt over høyt, slik det skal være i en vellykket krim. Tror jeg har funnet meg en ny favoritt, jeg.
Deler gladelig ut en femmer og gleder meg til neste bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Godt skrevet og spennende slutt. Rutebusser i Oslo har vanligvis ikke bagasjerom, men ser det var nødvendig for plottet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

spennende og faktisk troverdig plot, og er ikke virkeligheten verre enn fantasien? Liker Horst sine bøker, synd jeg ikke "oppdaget" han før nylig...kaste meg over neste snart!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienPiippokattaIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SStig TritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinG